Cara Delevingne – hun har ”it”. Det. Den uforklarlige, magiske udstråling, der skaber superstjerner. Hun er bare 22 år – har 2 millioner followers på Facebook og Twitter, er en af verdens højst betalte
fotomodeller – og nu for alvor på vej som stor filmstjerne.

Lige nu kan du gå i biografen og se hende i PAPER TOWNS, filmatiseringen af John Greens bog. Han var manden, der skrev EN FLÆNGE I HIMLEN.

I sin fortid har Cara tjent millioner på at være ”ansigt” for mærkevarer som YSL, Chanel og H&M.

Fremover kommer filmroller til at fylde mere i hendes hverdag. Hun er aldeles overbevisende i PAPER TOWNS. I 2013 var den dengang bare 20-årige London-piges årsindkomst hele 15 millioner kroner – og hun er faktisk på vej i ikke bare et par, men hele seks (!!!) nye film.

Henne omkring efterårsferien kan hun ses i PAN, hun er desuden med i TULIP FEVER, KIDS IN LOVE, LONDON FIELDS og Luc Bessons store sci fi film VALERIAN AND THE CITY OF A THOUSAND PLANETS. Men allerstørst bliver formentlig næste års superhelte film SUICIDE SQUAD, der måske bliver en af de største film i 2016 i det hele taget.

Faktisk har Cara tjent sine egne penge, siden hun var 10 år og havde sit første job som fotomodel for den italienske udgave af modemagasinet Vogue. Hun er en ambitiøs ung dame med følgende statement:
 - Jeg har bestemt ikke lyst til ”bare” at være pæn og spiselig pige på film. Grimme piger – gerne en morder – står højt på min ønskeseddel. Jeg ved desuden, at man bliver en bedre skuespiller af modgang – af private sorger og store bekymringer.

BIOnu - Et landsdækkende samarbejde mellem uafhængige biografer.