Sommerens komedie er på vej! Fra den 16. juli kan du gå i din BIONU-biograf og se Seth MacFarlane som instruktør  og Mark Wahlberg ikke bare gentage, men overgå deres kæmpesucces fra sommeren 2012 – TED. Efter en lidt flad optræden som Oscar-vært og en langt fra overdådig western sidste sommer, A MILLION WAYS TO DIE IN THE WEST, har MacFarlane taget sig selv i nakken og overgået sig selv i TED 2, der bobler af veloplagte jokes. Som bekendt er TED-universet det tætte kammeratskab mellem den midt-i-30’erne John (Wahlberg) og hans teddybjørn Ted, der var hans allerbedste ven, da han var en lille forskræmt dreng.

Siden sidst er John blevet gift – og skilt igen. Nu er det Ted, der skal giftes. John skal være forlover. Og præsten er selveste Sam Jones, der var superhelten Jens Lyn i de to kammeraters yndlingsfilm – den lidt corny Flash Gordon med Queens musik helt tilbage fra 70’erne.

Ted er altid liderlig og med på den værste, men da teddybjørne er født uden tissemænd, må han på jagt efter en sæddonor for at få en arving.

Det er instruktøren Seth MacFarlane selv, der lægger stemme til Ted, der med GARANTI bliver sommerens helt store lårklaskende komedie.

I filmbranchen kalder man rekvisitter for ”props”. Det var helt tilbage til komedien VILD MED MARY med Cameron Diaz og Ben Stiller, at man opdagede, at sperm kan være en forrygende ”prop”, der kan give anledning til masser af lystighed og pinlige misforståelser.

Se traileren her.

BIOnu - Et landsdækkende samarbejde mellem uafhængige biografer.