Vi er vant til at superhelte leveres i XXX Large, men sådan er det ikke med det nyeste skud på stammen (Danmarkspremiere 22. juli). Her det det: Small is beautiful – and better! Sidste sommer havde Marvel Comic kæmpesucces med at introducere nogle nye superhelte i filmen GUARDIANS OF THE GALAXY – og ANT-MAN kan på samme måde blive denne sommers overraskelse. I denne film er en del af plottet bare, at ANT-MAN er det stik modsatte af den store grønne HULK. Han er primært i bogstaveligste forstand en lille pissemyre, der krymper til ministørrelse og kan komme ind og ud steder, ingen andre kan. Det er Paul Rudd, der blev udset til at spille Ant-Man. I de ”mindste” scener er han bare 3,5 mm stor!
Det er sluppet ud om ANT-MAN, at filmen foruden de sædvanlige specielle effekter faktisk er rigtig underholdende, fordi den som IRON MAN oser af god humor og aldrig tager sig selv vanvittig højtidelig. Det er noget, et dansk publikum plejer at holde meget af. ANT-MAN har ikke det der ligner at gøre med den danske ANTBOY, der er en regulær børnefilm og hvor hovedpersonen optræder i normal størrelse.
Filmens kvindelige hovedperson, Evangeline Lilly, har i øvrigt prøvet at spise myrer. – De smager slet ikke dårligt, siger hun. Det er lidt som at spise citron – en frisk, syrlig smag. Det er noget med, at når myrer bliver bange – og det gør de selvfølgelig, når nogen bider i dem – laver de en syre som beskyttelses mekanisme.
Hidtil er alle Marvels superheltefilm gået rent hjem. Der er noget at se frem til med ANT-MAN.

BIOnu - Et landsdækkende samarbejde mellem uafhængige biografer.