Den 2. juli vil MAGIC MIKE XXL starte med et brøl i de danske biografer, når Channing Tatum og hans slæng af toptrimmede mandestrippere giver den gas i den længe ventede efterfølger til overraskelsen MAGIC MIKE. Forsalget har været i gang et stykke tid – og går strygende.

Channing Tatum er for alvor rykket op i superligaen blandt Hollywoods stjerner. Film som 22 JUMP STREET, WHITE HOUSE DOWN og MAGIC MIKE har gjort ham til en af de dyre drenge, der for en bred film kan forlange et honorar på 15 millioner dollars.

Faktisk er mandestripperen MAGIC MIKE hans egen historie. I skolen var Channing Tatum superatlet – til det hele. Han var god til at løbe, til amerikansk fodbold, til baseball – så ikke underligt blev han et år kåret som ”Årets Sportsmand”.

Efter skolen var det som danser, han gjorde sig gældende. Ved et tilfælde opdagede han, at der var gode penge i at være mandestripper – det var tiden lige efter The Chippendales, hvor kvinder godt kunne tillade sig at gå på bar og se muskuløse mænd smide tøjet. I de år fik han ikke så få frække tilbud. Hans kunstnernavn som stripper var Chan Crawford.

Channing ville være professionel og havde sin første professionelle danserrolle i en musikvideo til et Ricky Martin-nummer. Så blev han opdaget af en talentspejder – og var i gang med TV-serier og film.

Større og større blev rollerne – i første omgang havde han mest held med teenagefilmen SHE’S THE MAN. Det blev også til modeljobs – bl.a. for Armani og Pepsi.

I dag er Channing både forgudet og begæret – men i den virkelige verden er han på sjette år en god og kærlig ægtemand.

Imellem de mere kommercielle og højt betalte film påtager han sig også gerne mere seriøse roller for mindre beløb. – Jeg elsker at lave film og vil helst have roller med bid og karakterudvikling, siger han.

 

Se den hotte trailer her.

 

BIOnu - Et landsdækkende samarbejde mellem uafhængige biografer.