Tom Cruise har tit fået – mest verbale – øretæver, for at være superstjerne i Scientology-bevægelsen og for at opføre sig ”mærkeligt”. Han har deltaget i TV-shows, hvor hans optræden var grænseoverskridende. Ingen kan imidlertid beskylde Cruise for at være en tøsedreng. Når der i slutningen af juli er premiere på den femte film om agenten Ethan Hunt – MISSION IMPOSSIBLE:ROGUE NATION – når han i bogstaveligste forstand nye højder som den eneste superstjerne, der insisterer på at lave de fleste af sine stunts selv.

Ikke færre end seks mindre skader fik han under indspilningen. Det bedste/værste stunt nogensinde foregik, da han skulle hænge uden på et et kæmpemæssigt Airbus A400M-fly, mens det forlader startbanen med flere hundrede kilometer i timen. I den sidste film – MISSION IMPOSSIBLE:GHOST PROTOCOL – kravlede han rundt uden på en kæmpemæssig skyskraber – med over 100 etager ned til den sikre død.

- Det giver et adrenalin kick, det er sikkert, siger Cruise, der altid har været i blændende fysisk form og som selvfølgelig træner de mest spektakulære stunts i ugevis, før der filmes for alvor.

Når du ser den færdige film, skal du vide, at rædslen i hans øjne ikke er skuespil, men ”the real thing”. Her bruges hverken computer effekter eller body doubles.

MISSION IMPOSSIBLE:ROGUE NATION bliver en af sommerens mange film, hvor det er værd at sikre sig billetter i god tid.

BIOnu - Et landsdækkende samarbejde mellem uafhængige biografer.