Der har de senere år været en klar tendens til, at animationsfilm – normalt computerskabte tegnefilm – ikke alene har været blandt årets mest populære, men ofte ender som 3 af årets 10 allerstørste film.
Sommeren 2015 kan endda ende med at bidrage med periodens to rekordfilm, når først MINIONS den 2. juli og INDERST INDE den 29. august har taget fat om et stort familiepublikum med nyskabende og dybt originale historier.

MINIONS er en selvstændig fortsættelse af GRUSOMME MIG og GRUSOMME MIG 2. Begge var vildt populære hos danskerne og de gule, bananlignende Minions med motorbriller var filmenes mest populære karakterer.
Lårklaskende humor, visuelle jokes og boblende underfundigheder skal nok gøre MINIONS til en film, der hiver folk i biografen hen over hele sommeren – for der kommer altid regnvejrsdage, hvor livet er til andet end liggestole og vaffelis.

INDERST INDE kommer fra Pixar's kreative værksted og er en fuldkommen original historie. Vi følger pigen Riley, der med sine forældre flytter til San Francisco – men det er ikke sådan for en 12-årig pige at blive rykket op fra sine vante omgivelser, sine kammerater og et trygt liv og blive kastet ud i noget nyt og ukendt, så indeni Riley kæmper modstridende og voldsomme følelser som Vrede, Frygt, Afsky, Glæde og Sørgmodighed.

INDERST INDE foregår på det ydre og indre plan på samme tid og det er lykkedes Pixar at skabe en psykologisk bredtfavnende og universel historie i topklasse.

Pixar er i forvejen det eneste selskab i filmhistorien, der aldrig har lavet et flop. Blandt de største hits er TOY STORY og den søde og vildt originale UP, hvor en gammel mand og en dreng tager på rejse sammen.

Det er manden bag UP, der har skabt INDERST INDE. Han tør konfrontere både voksne og børn med noget, der er mere tankevækkende og berigende end de rene banaliteter.

De store tegnefilm bliver ved at komme – i 2016 kan du se frem til både en KUNG FU PANDA 3 og ICE AGE 5.

BIOnu - Et landsdækkende samarbejde mellem uafhængige biografer.