Med 900.000 solgte billetter i Danmark blev SKYFALL en tsunami af en succes, som SPECTRE skal enten overgå eller i hvert fald matche.
Ultimo oktober er det 007-tid igen – og hver ny Bond-film skal helst have flere og større stunts, bedre koreograferede slagsmål (flere stuntmen og Daniel Craig har allerede fået alvorlige knubs under indspilningerne), flottere piger, mere eksotiske locations og biljagter, der ikke er set før. Igen er det denne gang Sam Mendes, som lavede SKYFALL, der instruerer. Og han kan godt lide at give Bond en mere menneskelig og virkelig dimension, så han ikke bare er en superhelt, der kan det hele.

I den ny film bruger Bond, verdensmesteren i lagengymnastik gennem et halvt århundrede, f.eks. Viagra og han falder for Monica Bellucci, der ganske vist er gudindeskøn – men hun er altså også blevet 50 år.

Danske Jesper Christensen har (igen) en mindre rolle i filmen, men han er langtfra hovedskurken. Den ære tilfalder østrigske Christoph Waltz, der især kendes for pragtroller i Tarantino's INGLORIOUS BASTARDS og DJANGO UNCHAINED. De østrigske alper er i øvrigt et af udstyrsstykkerne i SPECTRE – vi har tidligere set Bond lave fantastiske stunts på ski.

Bond har altid været meget større i Europa end i USA, men efter den temmelig skuffende QUANTUM OF SOLACE var SKYFALL første gang, Bond kom op blandt verdens allerstørste film og knækkede barrieren på 1 milliard dollars i biografomsætning.

BIOnu - Et landsdækkende samarbejde mellem uafhængige biografer.