Hollywood har en indre logik. Hvis noget bliver en succes og tjener mange penge, kommer der uvægerligt efterfølgere og kopier. Specielt hvis der er tale om billigt producerede film uden stjerner. Derfor har gysere altid været en favoritgenre – det er nakkehårsrejsende gys, der betyder noget, om de er udført af en debuterende instruktør på et skrabet budget på 500.000 dollars med unge ansigter, ingen har set før, er bedøvende ligegyldigt.

Så da FIFTY SHADES OF GREY, lavet på et begrænset budget på 39 mill. dollars, hvoraf de 5 mill. dollars var en førstegangsbetaling til forfatteren E.L. James, på bare 11 dage solgte biografbilletter for 410 millioner dollars, kickstartede det hos alle studier et kapløb om at komme først med den næste sexede film, der fungerer som et ringende kasseapparat.

De første der kommer helskindet gennem en hurtig produktion er BEAUTIFUL BASTARDS, filmatiseringen af en sex-roman udgivet i kølvandet på de tre FIFTY SHADES OF GREY-bøger og ON THE ISLAND, der handler om en erotisk clinch på en befolkningsfattig ø mellem en 30-årig lærerinde og en 16-årig dreng.

Den første sexfilm kommer sikkert snart i 3D – med en risiko for, at brillerne dugger!

Den næste dampende erotiske historie kan du faktisk allerede se i biografen den 13. maj. THE BOY NEXT DOOR blander sex og gys, da en veltrimmet teenageknægt (Ryan Guzman) har dampende sex med en forsømt nabokvinde (Jennifer Lopez). På mange måder er den endnu frækkere end FIFTY SHADES OF GREY, inden den bliver et kontant gys, som piger også vil skrige skingert over. Ryan Guzman kendes fra STEP UP-filmene.

BIOnu - Et landsdækkende samarbejde mellem uafhængige biografer.