Der kommer mange gysere i biografen i 2019 og de fleste vil nok mene, at det må blive IT:CHAPTER TWO, der ikke kan undgå en klar hovedrolle. Den må vi vente på til efter sommeren. Men allerede den 17. januar er der premiere på GLASS, den indisk-amerikanske instruktør M. Night Shyamalans splinternye film, hvor han samler elementer og skuespillere fra sine tre mest kendte og succesfulde film.
Bruce Willis kommer fra DEN SJETTE SANS, som virkelig fik folk til at hoppe i sædet, da den kom ud. Samuel L. Jackson kommer fra UNBREAKABLE, en ret intelligent historie om en mand, der har knogler som glas - de knuses ved det mindste uheld. Og endelig kommer James McAvoy fra forrige års ret skræmmende SPLIT, om en multi-skizofren mand, der er så personlighedsforstyrret, at selv hans psykiater ikke helt er klar over, hvem der sidder over for hende.

Shyamalan har virkelig fået lov at lege med vildt fascinerende figurer denne gang. Lægger man det hele sammen, kan det blive en helt forrygende start på et fremragende gyser år.

Du kan se traileren til GLASS her.

BIOnu - Et landsdækkende samarbejde mellem uafhængige biografer.