Forsalget kører allerede på fuld tryk på MAMMA MIA!:HERE WE GO AGAIN - efterfølgeren til MAMMA MIA, der blev en stor succes verden rundt.
Den ny film kommer hele 10 år efter den første - og vi må tro, der har ophobet sig et voldsomt behov for at bade sig i Abba's gennemført iørefaldende sange.
Den svenske gruppe har lavet så mange hits, at der ikke var plads til dem alle i den første film - og iøvrigt har Benny Andersson og Björn Ulveaus komponeret tre splinternye sange til den ny film. Alle på højde med de numre, de har lavet tidligere.

Skal man tro forsalget, er MAMMA MIA 2 den feel good-film, publikum virkelig tørster efter i den lummerhede danske sommer. Vil filmen slå alle rekorder og blive sommerens største hit ? Det er ikke utænkeligt.
Vi har smugkigget på den ny film, der er en ægte publikumsbasker - og iøvrigt for alle mellem 10 - 80. Der er et væld af fantastiske skuespillere. Der er feriestemning. Romantik. Store optrin. Flotte tableauer. Og naturligvis Abba's suveræne ørehængere, som holder ved længe efter, man har forladt biografen. Danskerne er ved at få smag for musicals, som man så med SKØNHEDEN & UDYRET sidste år - den næststørste film i Danmark i 2017. Den ny MAMMA MIA passer perfekt til årstiden og er lige til at komme i feriestemning af.

I denne omgang skal Donna's datter Sophia åbne en luksusversion af moderens græske hotel - nu med navnet Bella Donna - men den store gallaåbning kommer til at forløbe lidt anderledes end ventet. Vi får i smarte og forklarende klip både at vide, hvad der skete FØR handlingen i den første film - og hvad der sker efter. Dermed samler MAMMA MIA!:HERE WE GO AGAIN alle stumperne op og hvad der sker på lærredet er lutter berusende glæde. Man har næsten lyst til at synge med.

Du kan se den ny film fra den 19.juli. Traileren finder du her.

BIOnu - Et landsdækkende samarbejde mellem uafhængige biografer.