Det helt usædvanlige sker, at Steven Spielberg med blot en uges mellemrum har premiere på to vidt forskellige film - sidst kommer THE POST, der lander stærkt forsinket i Danmark, da den er en del af Biograf Danmarks sæsonprogram.
Det autentiske drama med superstjernerne Tom Hanks og Meryl Streep bygger på en afslørende artikelserie i Washington Post, hvor avisen demaskerer, at flere amerikanske præsidenter har fiflet med dokumentationen om Vietnam-krigen. Det er klassisk Spielberg!

Men allerede ugen inden, den 29. marts, kommer Spielberg i løssluppen, sprælsk, topgearet stil med sin måske mest underholdende og fornøjelige film siden dagene med TILBAGE TIL FREMTIDEN. Filmen er naturligvis READY PLAYER ONE. Og som en spøjs gimmick kan filmen hele den første uge i Danmark kun ses i 3D.
Som ekstraordinært format har 3D de seneste år mistet lidt af glansen. AVATAR og GRAVITY har forsvaret og udnyttet dybden i billedet, de fleste film har ikke.
Spielberg er ikke hvemsomhelst, og det kan anbefales at se den tempofyldte, actionprægede, spændende og vildt humoristiske film i 3D for at få det hele med - det er virkelig en af forårets mest markante blockbusters, hvor en mesterlig instruktør leger med effekter og historie på en afsindigt tilfredsstillende måde. Det er hele 2 timer og 15 minutters toptunet underholdning, der kan give 3D det store come back.

READY PLAYER ONE viser, at Steven Spielberg ikke er færdig med at trylle endnu. Du kan se traileren til påskens bedste film her.

BIOnu - Et landsdækkende samarbejde mellem uafhængige biografer.