Mens det gamle år rinder på hæld, kan vi allerede se frem til en blændende filmstart på det nye år.
Der er en film som WONDER den 4. januar, der har taget USA med storm og fået kvinder i hundredetusindevis til at hive lommetørklædet frem. WIND RIDER på samme dato, en iskold thriller, der vil slå benene væk under dig.
Den 11. januar tager Liam Neeson dig med på en neglebidende togtur til New Yorks nordlige forstæder - overvåget af en nådesløs morder. Samme dato kan du se den totalt overraskende THREE BILLBOARDS OUTSIDE EBBING, MISSOURI, der vil blive nomineret til et utal af Oscar-statuetter. Handlingen byder konstant på nye overraskelser. Du ved ikke, hvad der venter henne om næste hjørne.

Den 18. januar byder danske Per Fly ind med den internationale thriller DOBBELTSPIL om svindel og korruption i FN's Oil For Food-program, baseret på en bestseller af en dansk forfatter. Samme dag er der både succes-instruktøren Alexander Payne's DOWNSIZING og den ligeså succesrige Todd Haynes' WONDERSTRUCK, der parallelt foregår i New York i 1927 - og 1977.

Allerede ugen efter gøres der plads til to sikre Oscar-kandidater - DARKEST HOUR om de uger i 1940, hvor Winston Churchill i den fortumlede start på 2.verdenskrig var den eneste statsleder i Europa, der gik imod Hitler. Den anden sikre Oscar-kandidat er I, TONYA om den skøjteprinsessen Tonya Harding, der må kæmpe mod lidt af hvert - ikke mindst en forfærdelig mor.

Vi får en mildest talt hæsblæsende start på 2018 - med nye superfilm hver uge.

Du kan se traileren til THREE BILLBOARDS OUTSIDE EBBING, MISSOURI her.

BIOnu - Et landsdækkende samarbejde mellem uafhængige biografer.