Det lykkedes til overflod med KVINDEN DER FORSVANDT for en filmisk supertrio: Gillian Flynn som manuskriptforfatter, David Fincher som instruktør og Ben Affleck som skuespiller.

Gillian Flynn fik endda lov at lave sin egen succesbog om til et eksplosivt og komprimeret filmmanuskript – det kan forfattere sjældent. Nu har det fantastiske team besluttet at lege videre sammen – og de kaster sig over en genindspilning (og opdatering) af den film, mange betragter som verdens bedste thriller: Hitchcocks STRANGERS ON A TRAIN (på dansk: TILFÆLDIGT MØDE) fra 1951. Den film er bygget på en bog af Patricia Highsmith, der også skrev bøgerne om svindleren MR.RIPLEY.

Grundpræmisen i den gamle film er, at to unge mænd mødes i en togkupé og tilfældigvis kommer til at tale om, hvordan man begår det perfekte mord. Den ene betragter det som en spøg – en ren selskabsleg.

Men pludselig dukker den anden op på bopælen og fortæller, at han har begået den andens mord – "så nu må du begå mit".

Det er nemlig måden at få det perfekte alibi på – du har et vandtæt alibi for, hvor du befandt dig, da "dit" mord blev begået.

Ingen tvivl om at Gillian Flynn laver lidt om på og moderniserer plottet. Allerede Hitchcocks gamle film sad dog lige i skabet.

BIOnu - Et landsdækkende samarbejde mellem uafhængige biografer.