Gavekort til biografbilletter i din BIONU-biograf er altid en fremragende idé - og du kan få kortet udskrevet på et beløb lige efter dit valg. Tilmed kan gavekortet anvendes i en lang række biografer landet over og dermed også købes til fjerne venner og slægtninge.

2018 bliver nemlig en forrygende filmsæson, som vi kommer nærmest flyvende ind i. I løbet af de første måneder af det ny år er der eventyrlige højdepunkter som SHADES OF GREY:FRI, den forrygende børne/familiefilm COCO, et væld af sprudlende Oscar-film som THREE BILLBOARDS OUTSIDE EBBING, MISSOURI, DARKEST HOUR, CALL ME BY YOUR NAME og I, TONYA, storspillende Meryl Streep og Tom Hanks i den Steven Spielberg-instruerede THE POST, den intense spionthriller RED SPARROW med Jennifer Lawrence og den biografiske film om Dansktopsangeren John Mogensens storhed og fald, SÅ LÆNGE JEG LEVER.

Husk at der på de største film altid er forsalg, hvis man har lyst til at være med fra den første weekend. Lige nu gælder det STAR WARS:THE LAST JEDI (premiere: 13. december), hvor de første 100.000 billetter til juleperioden allerede er solgt - og snart starter forsalget til film som SHADES OF GREY:FRI og COCO.

BIOnu - Et landsdækkende samarbejde mellem uafhængige biografer.