Fra den 22. januar er det muligt at se en af fremtidens stjerner i en forrygende film i danske biografer. Bradley Cooper tog 18 kilo på for at være troværdig som Chris Kyle, en amerikansk Navy Seal, der var på 4 missioner i Irak – og som snigskytte er noteret for 160 drab – som han var stolt af, selv om nogle var på kvinder og børn.
Chris Kyle er nemlig en virkelig person – og det er hans intense liv, Clint Eastwoods uhyggeligt realistiske krigsfilm AMERICAN SNIPER handler om.
Chris' rolle var at ligge på tagene i iranske byer og med kikkertsigte og de mest moderne teknologiske midler at "dække ryggen" på de patruljer, der var på jagt i fjendeland, ofte ved at søge efter våben hus efter hus.


Når Chris Kyle i enkelte tilfælde var tvunget til at skyde mod kvinder og børn var det, fordi de mest rabiate muslimer ikke veg tilbage fra at udnytte hvem som helst som selvmordsbombere eller granatskytter mod pansrede amerikanske mandskabsvogne.


Så det er en hærdebred og muskuløs Bradley Cooper, man møder i AMERICAN SNIPER. Filmen er kommet helt forrygende fra start i sit hjemland.
Også i overført betydning har Bradley Cooper "taget på". Det er mere og mere almindeligt, at topskuespillere fornøjer sig med både at være instruktører og producenter. Producent har Cooper allerede været på 3 film – og nu er den første film på vej, hvor han både er producent, instruktør og selv vil spille hovedrollen.
HONEYMOON WITH HARRY er samtidig et skifte til det komiske rollefag, som Bradley Cooper allerede har prøvet med TØMMERMÆND-filmene, der tilsammen i Danmark solgte over 700.000 billetter.

Filmen læner sig mere op ad MEET THE PARENTS, og det er faktisk Robert DeNiro, der skal spille hans svigerfar. Handlingen starter i mol, men slutter i dur.
Allerede i 2004 var HONEYMOON WITH HARRY på vej som film – dengang med Vince Vaughn og Jack Nicholson i hovedrollerne – men så blev projektet skrinlagt i sidste øjeblik.

BIOnu - Et landsdækkende samarbejde mellem uafhængige biografer.