2015 var et fremragende biografår, 2016 har været næsten ligeså godt - og 2017 bliver definitivt bedre !

Det fuldkomne program er langt fra på plads, ja,nogle af filmene, der udkommer i sidste kvartal, er end ikke gået i produktion endnu, men lad os bare her nævne bare 10 gode grunde til, at det i 2017 bliver i biograferne, det sker.

1. THE LEGO BATMAN MOVIE

Danske Lego leger sammen med Warner Brothers om populære børnefilm, der virkelig sælger billetter. De har humor og gode historier. Denne - med omdrejningspunkt i Batman-universet - får dansk premiere i skolernes vinterferie.

2. FIFTY SHADES I MØRKET

Den første om en uerfaren pige, der møder den seksuelt krævende Mr.Grey og begiver sig ud på en lang erotisk rejse, solgte 400.000 billetter. Forventningerne er spændt til bristepunktet. Denne gang er Anastasia og Christian bl.a. i Paris. Det er lir indpakket i silkepapir og eksklusive vaner. Også den vil forgylde vinterferien.

3. LOGAN

Hugh Jackman takker af som Wolverine i den dyreste, mest spektakulære og kulsorte episode i X-MEN-sagaen. Kommer den 2. marts. 

4. KONG: SKULL ISLAND

En forløber til historien om King Kong. Dyr produktion. Tom Hiddleston får hovedrolle i storfilmen - han har/er jo på tale til rollen som James Bond. Premieren er sat til den 9. marts.

5. SKØNHEDEN OG UDYRET

Den er kendt som tegnefilm - og som musical med milliardomsætning. Disney giver den fuld gas i en farvestrålende superversion, der kan blive en af årets største film. 16. marts skulle den være klar i danske biografer. 

6. GHOST IN THE SHELL

Der er et fantastisk nytænkende look over denne meget japansk inspirerede film med Scarlett Johansson som action-heltinde. Danske Pilou Asbæk er også med. 6. april er forventet release. 

7. FAST 8:THE FATE OF THE FURIOUS

De vilde drenge med høj oktan i blodet vender tilbage - flere stunts end nogensinde - stadig Jason Statham som bad guy, mens Charlize Theron og Helen Mirren er de nye indslag. Der er action for alle pengene fra den 13. april. 

8. GUARDIANS OF THE GALAXY 2

Dette blev for et par år siden et overraskende kæmpehit i Marvel-universet. Denne gang er de på jagt efter Peter Quills biologiske forældre. Premieren er sat til 4. maj. 

9. BAYWATCH

Vil det lykkes at gøre den engang så populære TV-serie til en våd drøm af en blockbuster ? Badedragterne er strammere, humoren skarpere og stuntsene farligere. Dwayne Johnson fører an i løjerne. Dwayne Johnson og Zac Efron i de danske biografer fra den 11. maj.  

10. ALIEN:COVENANT

Fortsættelsen af Promotheus - som havde baggrund i Aliens-filmene. Forventes at lande i biograferne den 18. maj. 


Læg mærke til at disse film kun er flødeskummet på lagkagen - og kun dækker til og med maj!!!!! Mange mener, 2017 kan blive et af de største biografår nogensinde.

BIOnu - Et landsdækkende samarbejde mellem uafhængige biografer.