Den mest imødesete superheltefilm efter DEADPOOL er utvivlsomt SUICIDE SQUAD, der rammer de danske biografer den 11. august. Og den er anderledes, fordi hovedpersonerne og heltene er - skurkene. Faktisk har skurkene altid været de mest interessante i superheltefilm. Tænk Batman - som figur opfundet i 1940 - hvor især JOKEREN som figur har overtrumfet Batman selv. Først i form af Jack Nicholson, der var smart nok til at acceptere et meget lille forskud for sin medvirken, men en ordentlig luns af overskuddet - han brillerede med psykopatisk glød, men blev alligevel overgået af Heath Ledgers i vanvittig stråleglans. Desværre den unge skuespillers sidste store rolle. Han nåede ikke selv at opleve premieren, men både anmelderne og publikum var ellevilde. Og sådan har det været i almindelighed - Batman er fed, de skæve og groteske skurke er vildt cool.

SUICIDE SQUAD er en samling af de mest bizarre af skurkene fra DC Comics. Da filmen starter, bliver en udsøgt forsamling af vilde psykopater fra DC tegneserierne, alle bag lås og slå, lovet en væsentlig nedsættelse af deres straf, hvis de hjælper regeringen med at uskadeliggøre uheldige elementer. Jokeren har igen en hovedrolle - denne gang spillet med manisk vanvid af Oscar-vinderen Jared Leto. Du kan også møde DC Comics-helte - bl.a. Batman i Ben Afflecks skikkelse.

Der har været super buzz om SUICIDE SQUAD lige siden det første billede af Jokeren slap ud - lige præcis på 75 årsdagen for udgivelsen af det første Batman-tegneserie hæfte i 1940. Førsteudgaven af selvsamme Batman-hæfte sælges i dag for beløb op til to millioner kroner.

Du kan se traileren til SUICIDE SQUAD her.

BIOnu - Et landsdækkende samarbejde mellem uafhængige biografer.