Torsdag den 14. januar annonceres de Oscar-nominerede film – og du vil i alle BIONU-biograferne de kommende måneder kunne se en perlerække af brillante, intense, flotte og velspillede film, der vil få dig til at forlade biografsalen glad, mæt, tilfredsstillet.

Festen er allerede skudt i gang med HATEFUL EIGHT. Den 21. januar følger THE REVENANT fra sidste års Oscar-vinder Alejandro Gonzales Inarritu og fra den 28. januar kan du se THE BIG SHORT om finanskrisen og boligboblen med stjernenavne som Brad Pitt, Ryan Gosling, Christian Bale og Steve Carell. Den 4. februar følger DEN DANSKE PIGE, der for en stor dels vedkommende er optaget i København – og hvor man mindst venter at Eddie Redmayne (også Oscar-nomineret sidste år) og Alicia Vikander får nomineringer.

Den 11. februar følger BROOKLYN og TRUMBO, igen med super præstationer af henholdsvis Saoirse Ronan og Bryan Cranston.

Den 25. februar – timet til selve ugen, hvor Oscar’erne uddeles om søndagen – kommer SPOTLIGHT, der lige nu er største favorit til at vinde hovedprisen som Årets Bedste Film. Samme dag er der premiere på den usandsynligt barske KZ-lejrs-historie SAULS SØN, der også er
favorit til at vinde prisen som Bedste Fremmedsprogede Film.

Vi når lige at krydse månedsskiftet til marts, før der er premiere på CAROL, som også kommer på det store lærred med et væld af lovprisninger bag sig.


Her kan du se traileren til Oscar-favoritten SPOTLIGHT.

BIOnu - Et landsdækkende samarbejde mellem uafhængige biografer.