Hun er helt ukendt – indtil videre – men hun ser godt ud, spiller godt og kan både svinge et lyssværd og slå en kraftfuld næve. Hun er Daisy Ridley – og efter de tre film, der skal fuldende de hele 9 stykker, som George Lucas planlagde helt tilbage i 1977, vil hun være stjerne, feteret og med et honorar pr. film, der løber op i mange millioner dollars. Måske har du set Daisy Ridley tidligere på dansk TV. Hun havde nemlig en rolle i Mr. Selfridge (på dansk Stormagasinet), hvor hun ekspederede i London-stormagasinet. Hun har haft andre roller, men kun i småfilm.

Det var faktisk meningen med det hele. Både John Boyega – afhopper fra de kejserlige stormtropper – og Daisy Ridley skulle være helt nye ansigter i THE FORCE AWAKENS i de mest centrale roller – og så er de ellers omgivet af kendte ansigter.

- Jeg var ikke nogen passioneret fan af serien, men jeg kendte den selvfølgelig. Jeg er faktisk ikke over-månen-tosset med noget som helst, har et lidt afslappet forhold til stjerner og fænomener, hvad enten det er film, musik eller sport. Det er bare måden jeg er opdraget på.

- Men efter at have tilbragt mange måneder på filmsettet bliver man selvfølgelig på en helt anden måde inddraget i universet og jo, det er faktisk helt fantastisk, siger hun.

Bestil biografbilletter til Star Wars filmen her.

BIOnu - Et landsdækkende samarbejde mellem uafhængige biografer.