Det kører i højeste gear i de danske biografer. Publikum vælter ind for at se FANTASTISKE SKABNINGER:GRINDELWALDS FORBRYDELSER - ja, det gør de faktisk over hele kloden, hvor den er nr. 1 i 79 ud af de 80 lande, den er startet i.

Men danskerne er fortsat helt vilde med de seneste måneders største overraskelse, Queen-filmen BOHEMIAN RHAPSODY, Afdeling Q-filmen JOURNAL 64 er på vej til at sætte rekord med snart 750.000 billetter, det højeste i serien. Der er godt gang i det danske juledrama DEN TID PÅ ÅRET og så begynder det så småt at koge omkring krigs-melodramaet I KRIG OG KÆRLIGHED, der beskriver en af de mest voldsomme perioder i dansk historie. Her blev unge sønderjyder sendt i tyske skyttegrave, mens platte fabrikanter og købmænd fra København blev tykke, fede, forædte og fordærvede af at sælge tarvelig dåsemad til de krigsførende parter. Danmark var storleverandør af de såkaldte gullashbaroner!

Der er virkelig storfilm på plakaten - og fra torsdag kan du se WIDOWS, en afsindig og raffineret thriller, hvor en flok uvidende og efterlevende koner til gangstere bliver nødt til at lære nye tricks, da mændene bliver skudt - og efterlader sig en kæmpegæld til de forkerte mennesker. Gælden skal betales - ellers !!!! WIDOWS er instrueret af den særdeles talentfulde Steve McQueen og anbefales voldsomt.

Du vil blive både underholdt og overrasket. Du kan se traileren til WIDOWS her.

BIOnu - Et landsdækkende samarbejde mellem uafhængige biografer.