BOHEMIAN RHAPSODY fik over hele verden i weekenden publikum til at synge med på Queen's gamle hits. 50 millioner dollars blev der solgt billetter for i weekenden, yderligere godt 70 millioner dollars i resten af verden og med pengene fra en tidlig åbning sidste weekend i England er filmen allerede på samlet 150 milloner dollars - og en stor succes. Næsten alle steder er den nu nr. 1.
Det varer nu næppe længe. Nu begynder julefilmene nemlig at have premiere.

NØDDEKNÆKKEREN er allerede i biograferne. Den kommende weekend er der i USA premiere på GRINCHEN - og selv om det er tidligt og konkurrencen er hård, ventes den at sælge billetter for mindst 35 millioner dollars den kommende weekend.
I Danmark er der premiere på ikke bare én, men hele to nye danske julefilm - Paprika Steens velbesatte og lystigt underholdende familiedrama DEN TID PÅ ÅRET, som viser, det kan gå helt galt juleaften, og JULEMANDENS DATTER, som er en mere traditionel familiefilm - naturligvis med en happy end.

I Danmark er der yderligere premiere på nazi-zombie-thrilleren OVERLORD med danske Pilou Asbæk i en regulær hovedrolle. Det lyder uhyggeligt, er ret spændende, men faktisk også ret sjovt.
I USA starter - en uge efter Danmark - GIRL IN THE SPIDER'S WEB og også her kommer Pilou Asbæk ud i et par tusinde biografer.

Du får en tidlig bizar julehilsen her i form af trailer på OVERLORD - hvor Pilou Asbæk virkelig viser tænder.

Biografsæsonen er ved at komme i højeste gear. Uge efter uge er der supernyheder!

BIOnu - Et landsdækkende samarbejde mellem uafhængige biografer.