Det har været en sensationel weekend i verdens biografer - og det interessante er, at den kommende weekend bliver endnu bedre.

I England havde man, naturligvis, som det første sted i verden premiere på BOHEMIAN RHAPSODY - og publikum væltede ind. Ekstraordinært havde filmen premiere allerede onsdag og solgte for weekenden billetter for 12,2 millioner dollars - sensationelt!

I Danmark har JOURNAL 64 passeret 600.000 billetter på vej mod en Jussi Adler Olsen-rekord. Publikum er også meget glade for FIRST MAN med Ryan Gosling. I USA fortsætter HALLOWEEN, VENOM og A STAR IS BORN med at høvle penge hjem - landet får den største oktober i biograferne nogensinde.

Og den kommende weekend bliver intet mindre end mageløs, når der er premiere på hele tre store film. Den føromtalte BOHEMIAN RHAPSODY er meget mere end en film om Freddie Mercury og Queen - det er både en dramatisk historie og et genhør med et af de bedste sangkataloger i historien.
THE GIRL IN THE SPIDER'S WEB - DET DER IKKE SLÅR OS IHJEL er en spritny, dynamisk, international historie om Lisbeth Salander, der denne gang skal eliminere et IT-system, som kan sætte en stopper for verdensfreden. Der er turbo på tempoet - og det er den absolut dyreste film i Millennium-serien. De tre første film solgte tilsammen over to millioner billetter i Danmark.

Endelig starter Disney julestemningen med den bløde og familievenlige - samt imponerende flotte - NØDDEKNÆKKEREN OG DE FIRE KONGERIGER, hvor alle sejl er sat til, hvis man holder af fest, farver, effekter og flotte kostumer - iøvrigt i en smuk musikalsk indpakning.

Du kan se traileren til NØDDEKNÆKKEREN her. Allerede næste uge er der premiere på yderligere to julefilm.

BIOnu - Et landsdækkende samarbejde mellem uafhængige biografer.