Det har været en fuldkommen vanvittig weekend i verdens biografer. I USA har HALLOWEEN tangeret rekorden for den største premiere nogensinde i oktober med en omsætning på 80 millioner dollars - VENOM ramte tidligere på måneden præcis det samme tal - og nu skal der fintælling til at se, hvilken af de to film der er åbnet bedst. Sensationelt!
HALLOWEEN er som tidligere noteret en aldeles fremragende gyser, der peger direkte tilbage til John Carpenter's originale HALLOWEEN fra 1978 - den er begavet, skræmmende, sjov, vildt underholdende. Intet mindre. I Danmark kan intet røre JOURNAL 64, der efter weekenden har solgt over en halv million billetter!

På torsdag er der premiere på den Oscar-potentielle FIRST MAN med Ryan Gosling i hovedrollen som astronauten Neil Armstrong, det første menneske, der på månen tog et lille skridt for én mand, men et stort skridt for menneskeheden. Den er nærmest ætsende intens og realistisk, som selv at sidde i raketten med hjertet hamrende af stress og adrenalin. Og det bliver bare ved med den ene fantastiske film efter den anden.

Forsalget er startet til FANTASTISKE SKABNINGER 2: GRINDELWALDS FORBRYDELSER - den refererer direkte til HARRY POTTER og er ligeså flot - og allerede den 1. november er Lisbeth Salander tilbage i topform med THE GIRL IN THE SPIDERS WEB, som efter JOURNAL 64 i det krimiglade Danmark er den oplagte spændingsfilm at se. De tre første film om Salander solgte alle over 700.000 billetter i Danmark.

Her kan du se traileren til THE GIRL IN THE SPIDERS WEB.
Salander spilles af Claire Foy, der også har en hovedrolle i FIRST MAN.

BIOnu - Et landsdækkende samarbejde mellem uafhængige biografer.