Det mærkes, at efterårssæsonen så småt er ved at komme i gear. Globalt er det PREDATOR og THE NUN, der kører med klatten - høj skræk på forskellige niveauer, den første med masser af sci fi, den anden en klassisk horror film.

I Danmark er anmelderne voldsomt begejstrede for DITTE & LOUISE, komedien om to modne skuespillerinder, der modigt og fordomsfrit udstiller alle de kødelige skavanker og psykiske knubs ved at blive kasseret, selv om talentet er på toppen. Fuld af sjove iagttagelser og gode jokes - der grines meget.

Med efterårsferien lige om hjørnet skrues der for alvor op for blusset - i Danmark kan man torsdag se frem til tre spændende, men vidt forskellige film: Spike Lee's effektive BLACKKKLANSMAN om to betjente, der infiltrerer Ku Klux Klan, den romantiske komedie BARE JULIET og endelig børne/familiefilmen IQBAL & DEN INDISKE JUVEL, der kickstarter det væld af familiefilm, der dukker op i selve efterårsferien - årets højdepunkt hvor flere generationer mødes til de samme film i biografen.

Her får du dog traileren til den vildt underholdende A SIMPLE FAVOR, der dukker op i vores 24 Karat-serie fra torsdag den 27. september - se den her.

BIOnu - Et landsdækkende samarbejde mellem uafhængige biografer.