Det blev en rimelig stille weekend i verdens biografer, men det er blot stilhed før stormen, for fra torsdag brager det virkelig - som i VIRKELIG - løs med film som DE UTROLIGE 2, LYKKE-PER og actionfilmen MILE 22. Men lad os lige runde weekenden først.

MAMMA MIA:HERE WE GO AGAIN har rundet 300.000 billetter i Danmark som sommerens populæreste film - og MISSION IMPOSSIBLE:FALLOUT og JURASSIC WORLD:FALLEN KINGDOM følger lige efter. I USA elsker de CRAZY RICH ASIANS. Det er dog tvivlsomt, om filmen kommer til Danmark. Over hele verden kan man lide hajfilmen THE MEG - en B-film i kæmpeformat.

Som skrevet - en beskeden optakt til efterårssæsonen, der i biograferne i Danmark fra weekenden især er klar med DE UTROLIGE 2 og LYKKE-PER.
Allerede inden den danske premiere er DE UTROLIGE 2 forgyldt som den største, d.v.s. mest omsættende, animationsfilm nogensinde. Den har omsat billetter for over 1,1 milliard dollars - og det tal stiger bare. Alle aldre og typer publikum er vilde med den, humoren er sprudlende, historien vildt underholdende, og grafikken mesterlig. Det skal naturligvis også altsammen sidde lige i skabet, når man skal overgå film som LØVERNES KONGE, GRUSOMME MIG, SHREK, ICE AGE, FROST og TOY STORY.
Animationsfim er iøvrigt den filmtype, der har den største fremgang. Så kort sagt - DE UTROLIGE 2 er en film, man bare må se! Den kan ses både i 2D, 3D - med dansk tale eller i den internationale version, så alle muligheder er åbne!

LYKKE-PER åbner sæsonen i Biografklub Danmark - og her kan du se traileren til den.

BIOnu - Et landsdækkende samarbejde mellem uafhængige biografer.