I USA, Kina og masser af andre lande gik man i weekenden grassat over en forhistorisk kæmpehaj, der har skjult sig i et vandlag under den eksisterende havbund. THE MEG med Jason Statham, der skal gøre kål på det blodtørstige monster, solgte i weekenden billetter for over 150 millioner dollars el. ca. én milliard danske kroner, og må således erklæres som den mest succesfulde hajfilm siden Steven Spielbergs DØDENS GAB.
Nu er folk så småt begyndt at forlade landets strande igen - og uhyrer med skarpe tænder må man derfor gå i biografen og nyde. THE MEG kan også ses i Danmark - men der har succesen været lidt mindre overvældende.

I Danmark er vi til gengæld stadig vild med MISSION IMPOSSIBLE:FALLOUT og MAMMA MIA:HERE WE GO AGAIN - begge vildt underholdende. THE BOOK CLUB er desuden blevet en nydelig overraskelse. Den handler om fire modne kvinder, der får revet godt op i kærlighedslivet, da de skal læse bogserien Fifty Shades Of Grey i deres bogklub. Filmen er besat af store stjerner i næsten samtlige roller.

Her kan du se traileren til den kommende weekends EQUALIZER 2 - find den her - en ferm og handlingsmættet sag med Denzel Washington i hovedrollen. Dansk TV har netop vist den første film i serien, så den kan du roligt glæde dig til den kommende weekend.

BIOnu - Et landsdækkende samarbejde mellem uafhængige biografer.