Denne weekend blev verden rundt totalt domineret af ANT-MAN AND THE WASP og JURASSIC PARK:FALLEN KINGDOM, men i Danmark bliver begge slået af FAR TIL FIRE I SOLEN, intet kan måle sig med den ny ombæring af Danmarks mest populære filmfamilie. Selv vrisne anmeldere kan ikke slå den ihjel.

Og netop familiefølelse og sammenhold er åbenbart det store tema i nogle af sommerens mest populære film. Det er tilfældet med DE UTROLIGE 2, der i weekenden i USA blev den største animationsfilm nogensinde, foreløbig med en omsætning bare på de kanter på over en halv milliard dollars. Nogle anmeldere mener faktisk, det er den bedste film, der udkom i 1. halvår 2018 - overhovedet!

Det er også tilfældet med de to film, der den kommende weekend har premiere - både i USA og Danmark. Først skal vi møde muskelbundtet Dwayne Johnson i SKYSCRAPER. Den tidligere elitesoldat har mistet et ben ved et attentat - og nu har han fået job som sikkerhedsvagt i verdens højeste bygning, der netop er bygget i Hongkong. En del af aftalen er, at hans familie flytter ind i en af lejlighederne. Da der udbryder en katastrofeagtig brand i den ny super skyskraber, befinder Dwayne Johnson sig udenfor huset. Til gengæld er hans familie inde i den - på en af de øverste etager. Nu gælder det om at handle hurtigt. Danske Roland Møller er skurk i filmen - i en regulær hovedrolle. For Dwayne Johnson betyder familien alt.

Det gør den også for Dracula og hans monsterfamilie i HOTEL TRANSYLVANIA 3 - den sjove animationsfilm, som denne gang har brug for en ferie og tager på krydstogt - fra Bermuda trekanten til den sunkne by Atlantis.

Flere end 40 skoldhede sommerdage i Danmark i år sender publikum ind i biografernes svalende mørke - præcis den samme tendens, ser man i USA, hvor sommeren er årets største biografperiode.

Du kan se traileren til HOTEL TRANSYLVANIA 3 her.

BIOnu - Et landsdækkende samarbejde mellem uafhængige biografer.