Den har kun ganske forsigtigt startet sin verdensturné og mangler f.eks. stadig at have premiere i verdens tre største biograflande - USA, Kina og Japan - men alligevel lavede JURASSIC WORLD:FALLEN KINGDOM sensationelle 151 millioner dollars i weekenden i de første 48 lande, den startede i, heriblandt Danmark.
Sagaen om de frygtindgydende og kæmpemæssige fortidsdyr har absolut ikke mistet pusten og der er en god sandsynlighed for, at den ny film kan holde 1. pladsen i Danmark - de næste fire uger, hvor fodboldfeberen kommer til at rase på TV.

Der er til gengæld masser af folk, der er totalt uinteresserede i fodbold - og de kan også se frem til stærke nyheder i biografen. I Danmark bl.a. kvindekup-filmen OCEAN'S 8. Den åbnede i USA i weekenden med opløftende over 41 millioner dollars - og har nogle af verdens største kvindelige stjerner i pragtroller. Og som Marilyn Monroe sagde: - Husk, diamanter er en kvindes bedste venner. Det er netop diamanter til en svimlende værdi, de smukke kvindelige luksustyve er på jagt efter.

Også i USA i weekenden startede gyseren HEREDITARY med fornuftige tal - anmelderne er vilde med den, kalder den både modig, overraskende og elegant. Samt chokerende.

Du kan se traileren her.

BIOnu - Et landsdækkende samarbejde mellem uafhængige biografer.