Det blev en stilfærdig weekend i verdens biografer - til gengæld bliver den kommende kæmpestor. Mens AVENGERS:INFINITY WAR med stormskridt nærmer sig en rekordomsætning på 2 milliarder dollars - som den kun 4. film i verden - og DEADPOOL 2 lynhurtigt har nået 700 millioner dollars, så går det skidt for SOLO:A STAR WARS STORY, der allerede snublede i sin første weekend og havde store problemer i sin anden.

Men fortvivl ikke - på torsdag er der premiere på JURASSIC WORLD 2:FALLEN KINGDOM. Vi har set filmen! Den er storslået imponerende - og voldsomt underholdende. Den aspirerer til at blive sommerens helt store familiefilm, med mængder af alt - effekter, realisme, spænding, skræk og samhørighed mellem dyr og mennesker. Et gigantisk lavaudbrud er i gang på dinosaur øen i Stillehavet. Derfor skal dyrene evakueres.
Dinosaur-adfærdspsykologen Owen Grady tilkaldes - og møder sin gamle ven, velociraptoren Blue, der bag det skræmmende ydre er det nærmeste, vi kommer et menneskeligt sind i dinosaur verdenen. Selvfølgelig er der massevis af problemer, der skal løses - mængder af hæsblæsende action - og et buldrende tempo, så vi med de godt to timer med god samvittighed kan sige: her er virkelig sommer underholdning, der kan noget !!!
Vær en af dem, der ser den først.

Andre storfilm er lige om hjørnet: OCEAN'S 8 med smukke og kløgtige kvinder i kup humør kan du se traileren til her. Den er på plakaten fra den 21. juni.

BIOnu - Et landsdækkende samarbejde mellem uafhængige biografer.