Maj måned har i biograferne især været præget af tre kæmpeproduktioner - AVENGERS:INFINITY WAR, DEADPOOL 2 og SOLO:A STAR WARS STORY. Det har været svært for andre film at finde fodfæste.

Nu kan vi se frem til en juni, der trods alt er mere varieret, selv om også den er præget af en kæmpefilm - JURASSIC WORLD 2:FALLEN KINGDOM, der har premiere den 7. juni og starter forsalg mandag den 28. maj.
Igen er det Chris Pratt og Bryce Dallas Howard, som har hovedrollerne, men de autentiske hovedroller er selvfølgelig fortidens kæmpeøgler, der er skabt med en inciterende og uhyggelig præcision. Set på et kæmpelærred med stor lyd er det som selv at bevæge sig tilbage til fjerne tider, hvor andre væsener dominerede kloden - nogle fredelige planteædere, andre blodtørstige og skræmmende gigantøgler, hvis kolde øjne og store tandsæt man ikke havde lyst til at se. Danmark har verdenspremiere på den ny film, som først starter 15 dage senere i USA.

Juni byder også på meget forskellige, men seværdige film som dramaet BREATHE, komedien I FEEL PRETTY, børnefilmene JUNGLEBANDEN og SIG DET' LØGN, LUIS!, den meget anderledes og nervepirrende danske thriller DEN SKYLDIGE, katastrofedramaet ADRIFT, den fremragende ungdomsfilm LOVE, SIMON, kvindelige Hollywood-stjerner på stribe i OCEAN'S 8 en eksklusiv kupfilm -, den boblende sjove DU ER DEN, dansk familiefilm med FAR TIL FIRE I SOLEN og den allerede meget omtalte gyser HEREDITARY. Juni er med andre ord en helt fantastisk filmmåned med noget for enhver smag og både store og små perler på programmet.

Du kan se traileren til I FEEL PRETTY med Amy Schumer her.

BIOnu - Et landsdækkende samarbejde mellem uafhængige biografer.