Det blev weekenden, hvor sensationen AVENGERS:INFINITY WAR som den hurtigste film nogensinde krydsede en omsætning på én milliard dollars - og det blev weekenden, hvor de gigantiske blockbusters dominerede biograferne, for forsalget på de kommende DEADPOOL 2 (den 16. maj) og SOLO:A STAR WARS STORY (den 23.maj) overstrålede alt andet.
Og dårligt har man trukket vejret ovenpå disse to film, før der er klar bane for JURASSIC WORLD:FALLEN KINGDOM (den 7. juni). Der er faktisk megaproduktioner hele sommeren.
Det er en svimlende filmsommer - uanset hvordan vejret arter sig udenfor.

Den kommende weekend er god og lang - det er nemlig Kristi Himmelfartsdag torsdag - og biograferne bugner af gode film, som kan anbefales. I de danske biografer kan du også se den femstjernede LADY BIRD, Biografklub Danmark-filmene THE POST og THE JOURNEY og den isnende gyser A QUIET PLACE.

Vi har smugkigget på DEADPOOL 2 - den lever fuldt op til den første film, vælter sig i kreative påfund, vittige dialoger, knivskarp action og gedigne overraskelser. Ryan Reynolds som Wade Wilson alias Deadpool er den mest kontroversielle og sjove superhelt nogensinde.

Du kan se den seneste trailer for filmen.

BIOnu - Et landsdækkende samarbejde mellem uafhængige biografer.