Hvem og hvad er du mest bange for: blinde og lyd sensitive uhyrer, der opsnapper selv små lyde, der er højere end vindens hvisken - eller en aggressiv albino gorilla, der sammen med en kæmpeulv og en kæmpekrokodille går løs på befolkning og bygninger i den amerikanske storby Chicago ?

Eller sagt på en anden måde: er du mest til A QUIET PLACE eller RAMPAGE:OUT OF CONTROL ?

På verdensplan er det RAMPAGE:OUT OF CONTROL med Dwayne Johnson, der - bl.a. takket være flotte tal i Kina - vinder weekenden suverænt, men til gengæld er vinderen på den lange bane nok A QUIET PLACE, som publikum i almindelighed er begejstrede for. Den har på kun 10 dage omsat for over 150 millioner dollars - imponerende!
Den ene en regulær psykologisk gyser, den anden en lige-ud-ad-landevejen-popcorn-katastrofefilm - som har et formildende moment i det altid humoristisk befriende muskelbundt Dwayne "The Rock" Johnson.

Mens publikum venter på to storsælgende giganter - AVENGERS:INFINITY WAR og DEADPOOL 2 - har Danmark på torsdag en af årets svageste nyheds-releaser, mens USA byder på en næsten ligeså svag nyhedsstrøm med en enkelt formildende omstændighed i I FEEL PRETTY - en feminin komedie med humørbomben Amy Schumer, der spiser lidt for meget, motionerer for lidt og har et lavt selvværd. En film mange piger vil kunne spejle sig i og kunne grine højt af.

Du kan se traileren til I FEEL PRETTY her.

BIOnu - Et landsdækkende samarbejde mellem uafhængige biografer.