Lad den aktuelle filmopdatering denne gang handle om fire film: A QUIET PLACE, READY PLAYER ONE, AVENGERS:INFINITY WAR og RAMPAGE: OUT OF CONTROL.

A QUIET PLACE - gyser/thriller, der både er aktuel i USA og Danmark - er kommet forbløffende godt fra start i USA, hvor den er gået direkte ind på 1.pladsen med en dobbelt så høj omsætning som READY PLAYER ONE!
Anmelderne er vilde med den, det er publikum også. Det er nemlig mere end den sædvanlige gyserhistorie om det hjemsøgte hus og de maskeklædte knivstikkende psykopat mordere. A QUIET PLACE er totalt overraskende - og voldsomt skræmmende. Der er lidt ALIEN over den. Og masser af drama. Der spilles fremragende. Den er kommet okay fra start i Danmark, men mon ikke besøgstallene bliver fordoblet den kommende uge, når publikum begynder at snakke om den ? I USA solgte den dobbelt så mange billetter i første weekend som forventet.

Globalt er READY PLAYER ONE den store vinder. Det er både den dyreste, men også den mest succesrige Steven Spielberg-film i syv år. Fyldt med humor, effekter, action og overraskelser. Vil man have to timer for fuldt skrald, findes der intet bedre for øjeblikket.

Forsalget til AVENGERS:INFINITY WAR er i fuld gang - og går helt fantastisk. Her mødes et gigantisk slæng af Marvels superhelte i en kæmpeproduktion. Der er kampstart i USA den 27. april, men i Danmark allerede den 25. april. Og bestillingerne vælter ind. I USA forventer man en første weekend over 200 millioner dollars.
Selv om filmen kommer sent i april, bliver den utvivlsomt månedens største film - kan måske nå 400 millioner dollars inden den 1.maj.

På torsdag i Danmark og på fredag i USA er der premiere på RAMPAGE:OUT OF CONTROL - hvor trækplastret er Dwayne "The Rock" Johnson i et brag af en film, der skal følge op på hans kæmpesucces med JUMANJI, som på verdensplan gik langt bedre, end nogen havde estimeret - i Danmark har den solgt over 300.000 billetter.
Dwayne Johnson er faktisk netop nu Hollywoods bedst betalte skuespiller. Der er store muskler, men også masser af humor.

Du kan se traileren til RAMPAGE:OUT OF CONTROL her.

BIOnu - Et landsdækkende samarbejde mellem uafhængige biografer.