Globalt tilhørte påsken Steven Spielberg-filmen READY PLAYER ONE, der inklusive 2. påskedag har haft en omsætning på næsten 200 millioner dollars. Det gør filmen til det største Spielberg-hit siden den seneste Indiana Jones-film, der udkom i 2008 - altså for 10 år siden.
De seneste år har Spielberg især koncentreret sig om lidt billigere såkaldte upmarket-film som SPIONERNES BRO. Og det er netop sådan en type film, der har premiere på torsdag - igen fra mesterens egen hånd. THE POST er Spielberg, der leger med stjerner som Meryl Streep og Tom Hanks i et fortættet drama om avisen Washington Post, der lækker fortrolige dokumenter, som afslører urent trav i den amerikanske regering. READY PLAYER ONE har været 125 millioner dollars dyrere at lave end THE POST - et overflødighedshorn af imponerende scener og intens action, fyldt med humor og opfindsomme påhit.
Nok Spielbergs bredeste film siden TILBAGE TIL FREMTIDEN.

En anden meget omtalt film rammer både de amerikanske og danske biografer den kommende weekend - A QUIET PLACE. En tænderskærende og anderledes gyser som har fået testpublikum rundt omkring til at få gåsehud og hoppe i stolesæderne. Og som sagt - den er helt anderledes.....

Du kan se traileren til A QUIET PLACE her.

I hovedrollen Emily Blunt, som bliver mere og mere populær - du har allerede set hende i SICARIO og KVINDEN I TOGET og til jul springer hun ud som selveste MARY POPPINS.

BIOnu - Et landsdækkende samarbejde mellem uafhængige biografer.