I Danmark kan intet røre SÅ LÆNGE JEG LEVER om John Mogensen, der er en suveræn nummer ét i biograferne, og i den store verden kan intet røre BLACK PANTHER, som efter weekenden kan notere en verdensomsætning på1,2 milliarder dollars - årets højeste.
Til gengæld er det tvivlsomt, om de rekorder holder meget længere. Man havde kalkuleret med, at TOMBRAIDER måske allerede i den overståede weekend kunne overtage 1. pladserne - men det kunne den - langtfra.

Derimod er der flugt og fart over de kommende ugers premierer. I Danmark er der mange af dem den kommende weekend. Vi deler PACIFIC RIM:UPRISING med amerikanerne - andendelen af historien om et fremtidssamfund, hvor man i første omgang har afværget truslen fra underjordiske væsener. Nu kommer de igen.
I første del var det faktisk den aktuelle Oscar-vinder Guillermo del Toro, som var instruktør i et af sine mindre filosofiske øjeblikke. PACIFIC RIM:UPRISING er lavet på et kæmpebudget med masser af imponerende effekter - det plejer at virke.

Allerede ugen efter og altså lige midt i påsken er der premiere på Steven Spielbergs READY PLAYER ONE, som i den første uge kun kan ses i 3D - til gengæld er både historien og effekterne eventyrlige.

Der er også premiere på den usædvanligt charmerende PETER KANIN, årets næstbedst sælgende film i USA, fuld af humor og sjove påfund. Endvidere gyseren STRANGERS:PREY AT NIGHT, pigefilmen HVER DAG og børnefilmen HULEMANDEN STEN.

Det er ikke bare foråret, der er på vej. Det er masser af blockbusters også - lige om hjørnet venter RAMPAGE med Dwayne "The Rock" Johnson, AVENGERS:INFINITY WAR, SOLO:A STAR WARS STORY, DEADPOOL 2 og JURASSIC WORLD 2:FALLEN KINGDOM.

Det bliver et helt forrygende forår!

Her kan du foreløbig få en lille forsmag på den kommende JURASSIC WORLD.

BIOnu - Et landsdækkende samarbejde mellem uafhængige biografer.