I Danmark spurtede filmen om John Mogensen direkte ind på hitlistens førsteplads. Delvis en demaskering af det vanvittige liv i den mere folkelige del af musiklivet med masser af sprut og damer, delvis et portræt af en følsom komponist, musiker og sanger, der kun kunne klare hverdagen på en diæt af alkohol og perfektionisme.
SÅ LÆNGE JEG LEVER er mere drama end komedie. Til gengæld er der ingen tvivl om, at Rasmus Bjerg leverer sit livs rolle.
Han spiller ikke John Mogensen, han ER John Mogensen i hver en scene.

Ligeså suverænt sidder BLACK PANTHER på førstepladsen i USA - på fjerde uge - og i det meste af verden. I lørdags passerede den en omsætning på én milliard dollars - og den omsætning vokser med ca. 40 millioner dollars - om dagen.

Blockbuster-sæsonen er for alvor om hjørnet. I Danmark kommer den hurtigere end foråret. Allerede den førstkommende weekend er der premiere på TOMBRAIDER - en videreudvikling af den kvindelige Indiana Jones, der kaster sig ud i et virvar af drabelige arkæologiske eventyr, som både kræver hjerne og stålhårde næver.
De oprindelige film havde Angelina Jolie i hovedrollen. I den ny version er det svenske Alicia Vikander, som nu for alvor er blevet en international stjerne, der har hovedrollen som Lara Croft.

Du kan se traileren til TOMBRAIDER her.

BIOnu - Et landsdækkende samarbejde mellem uafhængige biografer.