Der er slet ingen tvivl om, hvilken film verdens box office for tiden handler om - BLACK PANTHER !
I USA har den nået et salg på 400 millioner dollars på 10 dage - det næsthurtigste i historien, kun overgået af STAR WARS:THE FORCE AWAKENS - på verdensplan er den allerede efter samme periode over 700 mill. USD - og det er vel at mærke inden tre af verdens største filmmarkeder - Kina, Japan og Rusland - har haft premiere på den.
Den opfindsomme, anderledes, flotte og medrivende film har dermed sat sejl til at blive den største superheltefilm - nogensinde. De kommende uger vil afgøre, hvor langt den kan komme.

I denne uge er vi både på omgangshøjde med og går tilbage i tiden, når RED SPARROW på torsdag har premiere. Den foregår her og nu, men miljøet, spændingen og tempoet er skruet tilbage til dengang, der var rigtige spioner til.
Jennifer Lawrence - verdens højst betalte skuespillerinde - er den russiske solodanserinde ved Bolshoi balletten, der hyres til at blive spion for Rusland. Vi er nemlig igen i en periode, hvor der er iskold luft mellem USA og Rusland. Hæsblæsende flyver vi igennem en troværdig handling, der både byder på sex- og torturscener, du ikke har set før.
RED SPARROW er en dyr, gedigen og vildt underholdende thriller, hvis lige du næppe har set før - et kick til en stærk biograf weekend.

Du kan se traileren for den her.

BIOnu - Et landsdækkende samarbejde mellem uafhængige biografer.