En verdensomsætning på næsten 400 mill. dollars i første weekend - 97 % fremragende anmeldelser - og det allerbedste: hos publikum har den fået karakteren A+ - og dermed er BLACK PANTHER den bedst bedømte superheltefilm - nogensinde !

Det er med andre ord gået fremragende for Ryan Cooglers sorte superhelt, der er mere James Bond end Batman, fyldt med afrikansk mytologi og symbolik - og en film, hvori de hvide overvejende er skurke.
Det er en film, der for alvor vender op og ned på Hollywood-vanetænkning og er på vej til at blive en af de største film, Marvel Comics har haft under sine vinger. Foreløbig er det den største premiere nogensinde i februar måned.

Med vinterferien bag os i de fleste byer byder den kommende uge både i USA og Danmark på den moderat morsomme krimi-komedie GAME NIGHT, hvor det, der starter som en hyggelig selskabsleg, pludselig forvandles til kriminel alvor ? For hvad er leg og hvad er virkelighed, når ligene begynder at dukke op ? Glimrende tidsfordriv.

Der er i Danmark en Oscar-favorit i THE SHAPE OF WATER, der med sine 13 nomineringer ikke bare er årets mest værdsætte film, men en af de mest lovpriste de sidste 10 år.
Med sin hårfine balance mellem fantasi og virkelighed leger Guillermo del Toro med samme virkemidler, han plejer. THE SHAPE OF WATER er svimlende flot fotograferet af den danske fotograf Dan Laustsen, som også er Oscar-nomineret for sin præstation.

Du kan se traileren til SHAPE OF WATER her.

BIOnu - Et landsdækkende samarbejde mellem uafhængige biografer.