Den netop overståede weekend i Danmark bærer præg af, at de Oscar-nominerede film sidder tungt på nogle af øverste pladser på filmhitlisten - anført af DARKEST HOUR og THREE BILLBOARDS - og hver torsdag kommer der nye titler til. Der er dog allermest fokus på den kommende weekend, hvor vi tager hul på skolernes vinterferie (enkelte kommuner kommer senere) og hvor de sindsoprivende premierefilm står på spring.

Allerede onsdag med masser af gallapremierer (totalt udsolgte!) vil det brage løs med FIFTY SHADES:FRI, hvor vi følger de nyeste seksuelle og romantiske eskapader mellem Ana og Mr. Grey.
Hele weekenden vil blive en total optur for den mest vovede film, Hollywood har produceret til et bredt publikum. Ikke mindst kvinder vil vælte ind - måske med deres mænd/kærester ved hånden.
DU KAN OMKRING FIFTY SHADES I DIN BIONU-BIOGRAF DELTAGE I KONKURRENCEN OM EN REJSE TIL NEW YORK FOR 2 - GÅ IND I BIOGRAFEN OG HØR MERE!

Torsdag starter ligeledes COCO - den fabelagtige ny Pixar-film, der med 98 % sikkerhed vinder en Oscar som Årets Animationsfilm. OGSÅ HER HAR DIN BIONU-BIOGRAF GANG I EN AFSINDIG SPÆNDENDE KONKURRENCE, HVOR HOVEDPRÆMIEN ER ET REJSEGAVEKORT PÅ HELE 40.000 KRONER - GÅ IND I DIN BIONU BIOGRAF OG SE, HVORDAN DU DELTAGER!

Torsdag er der ligeledes premiere på den danske animationsfilm HODJA FRA PJORT og det amerikanske actionbrag 12 STRONG, der har en dansk instruktør.
Og for at fuldende et fuldkommen afsindigt vinterferie line-up er der midt i ferien premiere på BLACK PANTHER i Marvel-universet. Filmen ventes at få årets hidtil største åbningstal - i USA regner man med helt op til 150 millioner dollars i første weekend!!

Med andre ord - en forrykt stærk vinterferie, hvor man ikke må snyde sig selv for mindst et besøg i biografen!

Du kan se traileren på den charmerende danske HODJA FRA PJORT her.

BIOnu - Et landsdækkende samarbejde mellem uafhængige biografer.