I den forløbne weekend er MAZE RUNNER:DØDSKUREN gået godt, både i USA og Danmark, men ellers er det bemærkelsesværdigt, hvor sikker en smag danskerne har. To film, der tilsammen er nomineret til 13 Oscars, har virkelig indtaget de danske biograflærreder - THREE BILLBOARDS OUTSIDE EBBING, MISSOURI (med 7 nomineringer) og THE DARKEST HOUR (der er en af vore 24 KARAT-film og som har fået 6 nomineringer).

Begge film er nomineret til den allerstørste pris - ÅRETS BEDSTE FILM. Der er altså virkelig mulighed for at få store oplevelser i din BIONU-biograf for tiden. Tilsammen har de to film allerede solgt 150.000 billetter - og festen er først lige begyndt. Oscar-statuetterne uddeles først den 4. marts.

Kigger vi ud i den nærmeste fremtid, er der især to film, der tårner op i horisonten - SHADES OF GREY:FRI og BLACK PANTHER. SHADES OF GREY har snigpremiere fra den 7. februar og starter officielt den 8. februar.
Forsalget har længe været i gang og alle snigpremierer er forlængst totalt udsolgt. Du skal skynde dig, hvis du vil have billetter til første weekend - billetsalget stryger derudad. Et kæmpepublikum vil se, hvordan det ender med Ana Steele og Mr. Grey.

Midt i vinterferien er der både herhjemme og i USA premiere på BLACK PANTHER om og med Marvels første sorte superhelt. Der er især i USA enorme forventninger til den - alle regner med, at BLACK PANTHER bliver den første film i 2018, der får en 3-dages weekend i USA over 100 millioner dollars.

Fra midt i denne uge kan du iøvrigt gå ind på din BIONU-biografs hjemme- og billetbestillingsside og se, hvordan du deltager i konkurrencen om en forrygende præmie: EN FORLÆNGET WEEKEND FOR 2 I NEW YORK m. fly t/r og hotelophold og 2.000 kroner i lommepenge. Altsammen handler det om SHADES OF GREY:FRI.

Her kan du se traileren for SHADES OF GREY:FRI, mens nedtællingen til filmen er i gang.

BIOnu - Et landsdækkende samarbejde mellem uafhængige biografer.