Eksperter forventer, at 2018 bliver et af de bedste filmår nogensinde. Som månederne skrider frem, kommer der flere og flere sublime film. Det ny år er startet stærkt. STAR WARS:THE LAST JEDI har rundet en omsætning på 1,3 milliarder dollars - og JUMANJI er med lynets hast forbi en halv milliard dollars.

Mens USA især koncentrerer sig om at brede de potentielle Oscar-film ud, begynder der så småt at komme gang i regulære nyheder.
Både USA og Danmark har i den kommende weekend premiere på actionthrilleren SIDSTE STOP med Liam Neeson, der lægger sig solidt i kølvandet af den gamle populære TAKEN-serie.

Danmark er helt oppe på beatet, idet man også kan se den vanvittigt spændende, overraskende og vellykkede thriller med den lange titel THREE BILLBOARDS OUTSIDE EBBING, MISSOURI, der ventes at få adskillige Oscar-nomineringer.

I SIDSTE STOP spiller Liam Neeson forsikringsagenten, der hver dag pendler med exprestoget fra New Yorks yderste forstæder til arbejdspladsen på Manhattan. Indtil rejsen en dag tager en helt overraskende drejning, der kan gøre ham meget rig - eller meget død.

Du kan se traileren til SIDSTE STOP her.

BIOnu - Et landsdækkende samarbejde mellem uafhængige biografer.