Det myldrer frem med gode film i biograferne netop nu, men det kan ikke skjules, at kikkertsigtet verden rundt er rettet mod dagene imellem den 13. - 15. december, hvor STAR WARS:THE LAST JEDI har premiere. Forbestillingerne er svimlende - folk vil gerne give sig selv en tidlig julegave.

I den forløbne weekend er det animationsfilmen COCO, der har taget guld i USA, samme film er løbet med guldet internationalt, mens intet kan måle sig med MORDET I ORIENTEKSPRESSEN i Danmark - skarp forfulgt af den utroligt flot anmeldte og vildt charmerende børne/familiefilm PADDINGTON 2.

Uge for uge bliver udbuddet større og konkurrencen vildere - og det glider ikke ned i et roligere tempo, før vi kommer hen omkring den 1. april. For lige om lidt kommer masser af Oscar-film og nye storfilm til.

En af dem du kan glæde dig til i julen er THE GREATEST SHOWMAN med High Jackman, Zac Efron og Michelle Williams - en overdådig musical med skarpe hitsange og en imponerende kadence. Den kan vel nærmest betegnes som en blanding af SKØNHEDEN & UDYRET og LA LA LAND. Du vil falde pladask for dette farvestrålende overflødighedshorn af skønne karakterer i imponerende dekorationer.

Du kan se traileren her. THE GREATEST SHOWMAN er - som SKØNHEDEN & UDYRET - for hele familien.

BIOnu - Et landsdækkende samarbejde mellem uafhængige biografer.