COCO var weekendens overraskelse (i USA og et par håndfulde andre lande), MORDET I ORIENTEKSPRESSEN går stabilt, JUSTICE LEAGUE er globalt den største film for tiden, alle venter på og billetsalget nærmest eksploderer til STAR WARS:THE LAST JEDI - og lige om hjørnet venter masser af spændende nyheder.

Frem mod vinterferien vil det ikke mindst bugne af spændende børne/familiefilm. Hemmeligheden med de bedste af dem er, at de kan ses af alle aldre. Som regel er de både sjove, flot producerede, har gode historier - og de er altid sat i en perfekt ramme med stemmerne fra dygtige danske skuespillere.

På torsdag drejer det sig i Danmark om PADDINGTON 2, der er endnu bedre end den i forvejen fremragende første film. Historien - kendt fra bøger solgt i millionoplag - handler om den lille bjørn Paddington, der fra Sydamerika ankommer til togstationen Paddington i London. I storbyen får han en adoptivfamilie, men selv om Paddington er god, som dagen er lang, havner han altid i umulige situationer. Med Hugh Grant i en af hovedrollerne som en slesk skurk, har Paddington 2 allerede slået alle rekorder i England - det er i sandhed en film, som er en ren og total fornøjelse - FOR ALLE.

Få uger efter kommer FERDINAND om den fredelige tyr, der ikke gider slås, men hellere vil snuse til blomster, i julen JEG ER WILLIAM, klassisk dansk film, i januar DET STORE NØDDEKUP 2 og i selve vinterferien både COCO, der formentlig vinder en Oscar for Årets Animationsfilm, og HODJA FRA PJORT.

Her kan du se den seneste trailer til STAR WARS:THE LAST JEDI, som også er for ALLE. Husk at købe billet nu, hvis du vil se den i den første weekend - masser af billetter er revet væk.

BIOnu - Et landsdækkende samarbejde mellem uafhængige biografer.