Der er virkelig fuld hammer - i bogstaveligste forstand - på biograflærrederne i denne tid.
Du kan opleve en hel hær af superhelte som Thor, Hulken, Batman, Superman, Aquaman og Wonder Woman i de storhittende JUSTICE LEAGUE og THOR:RAGNAROK.
Der er fuld skrue og gode grin omkring julestemningen i A BAD MOMS CHRISTMAS og DADDY's HOME 2.

I England og USA trækker MORDET I ORIENTEKSPRESSEN et stort publikum - på torsdag er det Danmarks tur. Og allerede onsdag - USA lever højt på, at der i denne uge både er Thanksgiving og årets største indkøbsdag i Black Friday - starter Disney den meget omtalte animationsfilm COCO. Der handler om en musikglad mexikansk dreng, der forsøger at finde forbindelsen til en berømthed i familien, de fleste ønsker at glemme. Derfor fik Mexico lov at holde verdenspremiere på og udsende filmen først. Allerede efter 17 dage var det den største film nogensinde i Mexico ! I Danmark må vi vente med COCO til vinterferien.

Det vrimler med fremragende film op mod jul og her på hjemmesiden bliver du løbende opdateret om alt nyt.

Meget vil selvfølgelig kulminere med STAR WARS:THE LAST JEDI midt i december. Her er billetsalget i fuld gang og går forrygende. Kan det blive den største STAR WARS film i historien?

Den kommende tid bugner iøvrigt også af store og gode børnefilm - f.eks. om den fredelige og venlige tyr FERDINAND, der hellere vil snuse til blomster end kæmpe mod andre tyre.

Du kan se traileren til Ferdinand her.

BIOnu - Et landsdækkende samarbejde mellem uafhængige biografer.