THOR:RAGNAROK er stadig verdens mest populære film, men julen er på vej - og det giver sig udslag i, at både A BAD MOMS CHRISTMAS klarer sig rigtig godt (i Danmark) og DADDY'S HOME 2 hamrer derudad (i USA - den kommer først 23. november i Danmark).
Begge oser af god humor, familiestemning, jul og klejner. Nå ja, også lidt af understimuleret sex og grovkornede løjer. Det er festlige sager før højtiden, hvis man trænger til et solidt grin.

I Staterne er de også meget glade for MORDET I ORIENTEKSPRESSEN med glimtende stjerner, den befinder sig side om side med DADDY'S HOME 2 om at indtage 2.pladsen efter THOR, der har passeret en verdensomsætning på 3,8 milliarder kroner efter bare 17 dage. I Danmark holder senior-publikummet af VICTORIA & ABDUL, de hårdhudede af JIGSAW, mens forsalget til STAR WARS:THE LAST JEDI virkelig er kommet i højeste gear.

På begge sider af Atlanten slippes superheltene for alvor løs den kommende weekend i form af JUSTICE LEAGUE, hvor nogle af de største helte med ultrapower - anført af Batman og Wonder Woman - giver den fuld skrue i det, der er DC Comics svar på Avengers. Det store spørgsmål: kan den starte over 100 mill. USD i USA - og kan den få en ligeså stor første weekend i Danmark som THOR:RAGNAROK ?

Kom i julestemning med traileren til DADDY'S HOME 2 her - og glæd dig til de næste tre måneder, hvor den ene superfilm vil afløse den anden. Hold dig løbende orienteret på denne hjemmeside.

BIOnu - Et landsdækkende samarbejde mellem uafhængige biografer.