Med en global omsætning af billetter på 427 millioner dollars på 11 dage, svarende til 2,6 milliarder danske kroner, er THOR:RAGNAROK blevet en formidabel succes. Ikke blot den største af de tre THOR-film, men en af de største i hele Marvel-universet. Spørgsmålet er, om den kan komme helt op omkring én milliard dollars og dermed blive en af de største film overhovedet i 2017.
THOR:RAGNAROK startede i USA en uge senere end i Danmark, hvorimod A BAD MOMS CHRISTMAS startede - godt - i USA denne weekend og kommer til Danmark den kommende, hvor julehyggen dermed for alvor sætter ind.
De tre mødre, der er trætte af at være politisk korrekte, boltrer sig med jule-mandestrip og andre hyggelige hobbies. Det er præcis ligeså underholdende og småfrækt som sidst. A BAD MOMS CHRISTMAS bliver med sikkerhed den største nyhed i næste weekend.

Senere på måneden kommer der andre sjove julefilm - du kan f.eks. glæde dig til DADDY'S HOME 2, hvor det er Mark Wahlberg og Will Farrell, der går all in med julen.

Se traileren til DADDY'S HOME 2 her.

BIOnu - Et landsdækkende samarbejde mellem uafhængige biografer.