Det har været en flot efterårsferie i danske biografer med ikke færre end fem børnefilm blandt de 10 bedst sælgende - i visse kommuner er det først efterårsferie den kommende uge og her vil børn og voksne flokkes ved billetlugerne. Der er fortsat stor interesse for både BLADE RUNNER 2049 og SNEMANDEN - og mange forudbestillinger på den kommende STAR WARS:THE LAST JEDI.
Amerikanerne har haft det mere sløjt, de ser frem til THOR:RAGNAROK, som Danmark endda har premiere på én uge før amerikanerne - nemlig allerede på torsdag.

Vi kan se frem til, som altid med Marvel-universet, at det ikke blot er flotte Chris Hemsworth som Thor, der svinger hammeren, men der er gæsteoptræden af andre Marvel-helte - f.eks. Mark Ruffalo som Hulken og Benedict Cumberbatch som Doctor Strange. Hertil er der også andre velkendte figurer fra den nordiske mytologi - Tom Hiddleston som Loke, Anthony Hopkins som Odin, Cate Blanchett som Hela og Idris Elba som Heimdal.
THOR:RAGNAROK er en hamrende kostbar superproduktion, der leverer i alle ender og kanter, og som definitivt skal nydes på det store lærred med udsøgt lyd og knivskarpe effekter.

To danske film finder frem til premiere-lærrederne: animationsfilmen DEN LILLE VAMPYR, der er en co-produktion mellem flere forskellige europæiske lande, men herhjemme naturligvis med dansk tale og
MENS VI LEVER, et intenst drama lavet af nye talenter - uden støtte, men med gåpåmod og stor professionalisme.

Amerikanerne ser den kommende weekend især frem til gyseren JIG SAW - en sen efterfølger i SAW-serien, faktisk den ottende.

Her kan du se traileren til THOR:RAGNAROK - en sikker nummer 1 den kommende weekend i Danmark.

BIOnu - Et landsdækkende samarbejde mellem uafhængige biografer.