"Årets bedste film", "et sandt mesterværk", "gennemført - og genial". Det skorter ikke på perlebesatte betegnelser for den ny BLADE RUNNER 2049, der ankommer i de danske biografer allerede på torsdag - og i de amerikanske på fredag. Du kan roligt se frem til en helt fantastisk filmisk oplevelse i den ny film, som IKKE er en traditionel sequel, men en splinterny historie - der udspringer af det samme univers som Ridley Scotts 35 år gamle kultklassiker BLADE RUNNER.

Man kan sagtens se den ny film uden at have set den gamle. Der er imponerende forventninger til BLADE RUNNER 2049 alle steder - så mon ikke de danske biografer vil være pakket hele weekenden? Med en spilletid på to timer og 45 minutter taler vi her om et format, der befinder sig et sted mellem en normal film og en miniserie - konstant underholdende, overraskende og dampende af intensitet i hver eneste scene.


I den forgangne weekend har der været et spændende opløb om 1. pladsen mellem KINGSMAN:GOLDEN CIRCLE og IT i både Danmark og USA - i Staterne forstærket af AMERICAN MADE, der er kommet sent ud i det store land. Først fintællingen mandag kan afgøre, hvilken film der vinder weekenden. IT er allerede en kæmpesucces - og KINGSMAN:GOLDEN CIRCLE på vej til at blive det.

Her kan du imidlertid se traileren for en ny katastrofefilm, der lander midt i efterårsferien - GEOSTORM.

BIOnu - Et landsdækkende samarbejde mellem uafhængige biografer.