Selvfølgelig bankede den direkte igennem - den engelske spionfarce KINGSMAN:GOLDEN CIRCLE, hvor løjerne og stjernerne står i kø. Denne Bond Light har klaret både 1.pladsen i Danmark og USA. I den ny ombæring foregår det meste af handlingen i USA, selv om vi starter med et brag af en biljagt gennem Londons gader.
Succesen har dog ikke helt kunnet tromle klovnen Pennywise og supergyseren IT ned. Efter weekenden har den passeret en global omsætning på en halv milliard dollars. Imponerende!

Selvfølgelig er der også medvind til NINJAGO som en effektiv børne/familiefilm. Efterårsferien står for døren og i starten af oktober vælter det ud med nye film. Derfor er der kun en enkelt film af betydning på repertoiret den kommende uge - nemlig den danske GUD TALER UD.

Vi er i Risskov, forstad til Aarhus, i 80'erne. De flade gulstensvillaer pibler frem og i en af dem bor den ret bizarre psykolog, som den noget underkuede familie konsekvent omtaler som Gud. Huset er konstant fyldt med et sammenrend af skæve psykiatriske tilfælde - og farmand selv vil næppe få mange Michelin-stjerner for sin yndlingsret: løgsuppe kogt på Maggi-terninger og en flaske snaps over flaskegas. Med lidt god vilje kan man kalde det en dansk pendant til Coen Brødrene, når de er mest sære.

Det skarpe blik er dog fæstnet mod efterårsferien, hvor SNEMANDEN kan blive et højdepunkt. Du kan se den seneste trailer på den her.

BIOnu - Et landsdækkende samarbejde mellem uafhængige biografer.