For anden uge i træk kan ingen eller intet måle sig med gyseren IT bygget over Stephen Kings bog DEN ONDE. Nu er det ikke blot en gigantisk succes - med lidt held kan IT blive den største gysersucces i filmhistorien.
Snart passerer IT den krybende overraskelse DEN SJETTE SANS - og film som SAW, SCREAM og PARANORMAL ACTIVITY er forlængst overgået.

Efteråret har for alvor meldt sit indtog i biograferne - og det betyder, at der trods IT's suveræne førerstilling, er mængder af nye og aktuelle film at vælge imellem.

I Danmark klarer BILER 3,ALDRIG MERE I MORGEN, AMERICAN ASSASSIN og BORG sig også godt - vidt forskellige film, der appellerer til forskellige målgrupper og aldre. Fra på torsdag bliver de suppleret af LEGO NINJAGO FILMEN, en fornøjelig animationsfilm, hvor superhelte i børnehøjde redder byen Ninjago fra at falde i hænderne på en skurk.

Der er desuden både grin og action i KINGSMAN:GOLDEN CIRCLE -efterfølgeren til KINGSMAN, hvor en flok superspioner iført bowler og ulastelige business-habitter fra deres domicil i Londons skræddergade Savile Row med utraditionelle metoder sørger for både verdensfred og god husorden. KINGSMAN-filmene er intet mindre end afsindigt underholdende.

Du kan se den danske trailer til LEGO NINJAGO FILMEN her.

BIOnu - Et landsdækkende samarbejde mellem uafhængige biografer.